Iedereen maakt zich op voor de eindejaarsfeesten. Gezellig samen met het hele gezin en familie van elkaar genieten. Bij Buggybooker wilden we iets speciaal doen als eindejaarsactie. Geen gewone like en win op facebook maar iets met meer betekenis. Iets wat mensen blij maakt.

We zochten en we vonden een heel leuk initiatief uit Noord-Limburg, Vzw Kietelt.

jietelt

Kinderen in armoede verdienen ook een verjaardagsfeestje.

Wist u dat 1 op 9 kinderen in België in armoede opgroeit? Dat zijn ± 140.000 Vlaamse kinderen die in een gezin leven waar weinig geld is. Voor veel van deze kinderen is hun verjaardag geen feestje omdat daar geen geld voor is. Vzw Kietelt maakt van die ene speciale dag een echt feest. Vzw Kietelt geeft geen geld maar leuke verjaardagsdoos.

Via de OCMW’s en voedselbanken wordt deze verjaardagsdoos bezorgd aan de ouders van dit gezin 2 weken voor dat het kind jarig is. De inhoud hiervan bestaat uit: Versiering om deze speciale dag wat meer kleur te geven, traktaties voor de kindjes in de klas, alle benodigdheden voor een tof feestje thuis en natuurlijk een mooi cadeau voor de jarige .

Vzw Kietelt werkt anoniem zodat kinderen niet weten dat wij hun verjaardag mogelijk maken. Voor hun is het gewoon een bijzondere dag waar de ouders voor hebben gezorgd.

Deel je feestfoto en geef een verjaardagscadeau

Wil je Buggybooker en vzw Kietelt helpen elk kind een verdiende verjaardag te geven?

Laat dan die leuke feestfoto!s van jezelf en/of (klein)kinderen op onze facebookpagina  maar komen. Zo bezorg je kinderen in kansarmoede een verjaardagsdoos in 2016!

Voor elke foto die jullie op onze facebookpagina posten schenken wij tot en met 31 december 5 euro aan vzw Kietelt (met een maximum van 250 euro).

We ontvingen trouwens al enkele leuke foto’s waarvoor dank! Zo weten we dat er ook in 2016 gefeest zal worden  😉 .

We wensen je graag allemaal fijne feestdagen! Alvast bedankt voor de steun.

Frank

Buggybooker

BOOK A BUGGY