Voortaan zal The New Drive Buggybooker bijstaan als strategisch adviseur voor de verdere operationele ontwikkeling en opschaling van haar dienstverlening. Sinds de zomer van 2014 is Buggybooker operationeel en heeft het een netwerk uitgebouwd van 21 verhuurpunten in 13 steden in België en Nederland. The New Drive zal 3 trajecten voorzien waarbij ze Buggybooker zullen begeleiden om dit deelsysteem verder internationaal uit te rollen.

Strategisch advies op 3 gebieden

De ondersteuning is gericht op 3 pijlers waarbij Buggybooker kan rekenen op een verdere marktverkenning voor haar activiteiten, de verwerving en opstart van extra verhuurpunten en het adviseren in het uitbouwen en stroomlijnen van de operationele werking voor zowel de front-end als back-end.

Van buggy tot duurzaam lokaal eco- en deelsysteem

Buggybooker.be biedt een innovatieve service voor kinderwagens dat veel meer is dan een traditionele verhuurservice. De kracht van het product zit hem in het design en gebruiksgemak van de kinderwagen, het netwerk van verhuurpunten, de community werking voor lokale overheden en lokale ondernemers, de reservatiemogelijkheden en het inbedden van het product in de filosofie van de deelmobiliteit en duurzame steden.

Leefbaarheid en mobiliteit gaan voor steden en gemeenten hand in hand. Het inzetten op dergelijke deelsystemen, zoals een kinderwagenservice, wordt steeds belangrijker. The New Drive helpt daarom graag bij de ontwikkeling van beleid en actieplannen voor de opschaling van de dienstverlening van Buggybooker.

Over The New Drive

The New Drive wilt duurzame mobiliteit in België een boost geven. Vanaf nu zullen ze ook samen met Buggybooker ons land nog schoner maken voor onszelf en de toekomstige generaties… 😉

AAEAAQAAAAAAAAXNAAAAJGZmMTUxYjc2LWEyMjAtNGJkMS04OWY3LTY2NDgwZGI4Y2VmZg

 

 

Wilt u meer informatie over dit nieuwsbericht?

E-mail: info@buggybooker.com

Bezoekadres:

Corda Campus Hasselt
Kempische Steenweg 311/1.02
3500
Hasselt, België

BOOK A BUGGY