1474447687_0001

UNIZO Tongeren en Buggybooker bieden hulpmobiliteit aan tijdens Dag van de Klant.

Inwoners en toeristen die in Tongeren komen shoppen tijdens Dag van de Klant kunnen kosteloos een buggy of bolderkar lenen op de Grote Markt tijdens hun stadsbezoek. Elke gebruiker ontvangt nadien een mooie attentie.

UNIZO Tongeren en Buggybooker moedigen hiermee gezinnen aan om met de fiets of het openbaar vervoer naar het stadscentrum te komen. Deze gloednieuwe mobiliteitsservice voor jonge gezinnen en grootouders maakt dit immers perfect mogelijk.

Buggybooker biedt kansen voor gezin en ondernemer.

Buggybooker is een onderneming uit Hasselt (Corda Campus) die zijn sporen al verdiende met projecten in Leuven, Hasselt, Mechelen, Lommel, Neerpelt, Eindhoven… De jonge onderneming mocht begin dit jaar de Vlaamse ecodesignaward in ontvangst nemen.

Frank Verheijden, Buggybooker: “Met deze actie willen we de inwoners van Tongeren en toeristen kennis laten maken met onze service en hun mening horen over eventuele structurele interesse. Daarnaast willen we samen met het UNIZO bestuur de Tongerse ondernemers laten proeven van de mogelijkheden die we bieden voor Horeca en Retail.”

Buggybooker biedt een unieke mix van toegankelijkheid, visibiliteit en service voor lokale ondernemers. De compacte, wendbare buggy’s zijn speciaal gemaakt om te winkelen in een stad of bezienswaardigheden te bezoeken. Ze zijn voorzien van een grote draagmand en kinderen zitten op ooghoogte van de volwassenen om interactie te bevorderen. Er zijn haakjes voorzien om je tassen aan op te hangen. Het zitje staat op stoelhoogte. Zo hoef je bij een horecabezoek de buggy maar onder de tafel te schuiven…
Homepage-slider-image

Samen met inwoners, toeristen en ondernemers aan de slag

Heb jij een goede suggestie om de stadsbuggyservice in Tongeren te laten starten? Voor een leuke locatie of ander idee mag je altijd contact opnemen met frank@buggybooker.com of eens langskomen aanstaande zaterdag op de Grote Markt.

Sammy Rogmans, UNIZO Tongeren: “Ook ondernemers kunnen meewerken aan het uitrollen van de stadsbuggyservice. Zo kunnen hotels, parkings, horeca, retailers… hun eigen buggy’s aanbieden of panelen huren op een buggy en het netwerk voor jonge gezinnen mee uitbreiden.”

BOOK A BUGGY